Легендарниот Саша Матиќ со настап пред струмичани во клуб Платинум!

Познатиот српски фолкер САША МАТИЌ на сцената на КЛУБ ПЛАТИНУМ!!35889416_10156348488569043_8095436736420642816_n

Клуб Платинум како домаќин на едни од најдобрите забави во регионот повторно ќе гори од среќа, задоволство, возбуда и по некоја солза, а виновник за тоа ќе бидат стиховите од песните на Саша испеани лично од него”Дао бих јој срце своје”, “Прејако”, “Забрањена љубав”, “Ночи у Сибиру”, “Само ову ноч” се само дел и прилог за она кое што ќе следува и ќе се случува на 15-ти Јули.
Не дозволувајте да ви раскажуваат, повелете и сами бидете дел од новата платинеста ноќ.

Резервации и инфо:
070/639-526 Иван36630536_1749407521809524_5491164191001673728_n

Comments are closed.

POP