Дени Перов од „Хепинес“ стана најбрзиот и највешт келнер на синоќешната “Трка на келнери“

Дени Петров од „Хепинес“ стана најбрзиот и највешт келнер на синоќешната “Трка на келнери“ која се одржа во рамките на  фестивалските денови од “Струмица опен фестивал“.36596079_10214557823994304_6538185752142938112_n

Comments are closed.

POP