ФОТО: Академија Пандев работи напорно за што подобро издание во новата сезона

Академија Пандев интензивно се подготвува за новата сезона во Првата македонска фудбалска лига.

тренинг - Академија Пандев подготовки 1

Првиот дел од подготовките ќе се направат во Струмица, додека вториот дел, поточно после 18 јуни ќе се одработи во Банско, Бугарија. Исто така Академија Пандев планира и седум контролни натпревари.

Во продолжение можете да погледнете каква е атмосверата кај „Пандевци“ за време на тренинг сесиите.

тренинг - Академија Пандев подготовки 2 тренинг - Академија Пандев подготовки 3

Comments are closed.

Capture