Филип Михаилов и во следните четири години во Академија Пандев

Филип Михаилов останува уште четири години во Академија Пандев. „Посебно е задоволството кога дете кое ги поминало сите младински категории на клубот ќе го достигне нивото да игра во сениорскиот тим“, велат од Академија Пандев.

Filip Mihailov

„На Филип пред се му посакуваме добро здравје и со успех и гордост да го носи сениорскиот дрес“, додаваат од клубот.

Comments are closed.

POP