Бранко Марков нов тренер на младинската школа на Беласица

Бранко Марков е новиот тренер на младинската школа на фудбалскиот клуб Беласица, информираат од клуб на нивната фејсбук страница.

Бранко Марков

Марков е еден од најдобрите фудбалери на Беласица во минатото, кој своевремено настапуваше и за младинската репрезентација на Југославија. Тој ќе биде новиот тренер на младинската школа.

Comments are closed.

Capture