Академија Пандев пред неколку дена ги започна припремите за новата сезона

Сениорскиот тим на Академија Пандев ги започна подготовките за новата сезона во Првата македонска фудбалска лига. По прозивката која се направи пред неколку дена и задолжителните тестирања, фудбалерите активно се подготвуваат.

Академија Пандев тренинг - 26.06.2018

Првиот дел од подготовките ќе се одржат во Струмица. на 18 јули фудбалерите на Академија Пандев заминуваат во Банско, Бугарија каде е планира да се одработи и вториот дел од подготовките. Во текот на припремите се планирани и седум контролни натпревари.

Comments are closed.

POP