Трка на келнери во четврток

Како дел од фестивалските денови на Струмица ОПЕН, во четврток на 4-ти јули ќе се одржи традиционалната трка на келнери на која повеќе келнери од струмичките локали ќе може да си ги одмерат силите.

Трката на келнери ќе се одржи на плоштадот ,,Гоце Делчев”trkanakelneri

Comments are closed.

POP