Лепа Брена оваа лето настапува во Струмица на СОФ 2018

Помеѓу бројните настапи на најпознатите музички изведувачи од земјава и странство на овогодинешниот Струмица Опен фестивал, денеска организаторите на оваа манифестација го најавија и настапот на балканската ѕвезда Лепа Брена.588268-tajnata-za-uspehot-na-lepa-brena-e-recept-koja-sama-go-sozdala-video

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o