ФАКТ НА ДЕНОТ: Пирамиди

Пирамидите се толку стари, што дури и кога кралот Тат зборувал за нив ги нарекувал ,,древни”.

piramida

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o