ФОТО: И по 30 години, еден од најдобрите бодибилдери

Френк Зејн е професионален бодибилдер кој предава во Америка. Ова се негови фотографии од 1972 до 2012 година. Секоја чест за истрајноста. Доказ дека годините не се пречка…

 

фото 1 од 5

Comments are closed.

Capture