Забавата во клуб Платинум продолжува и оваа вечер!

Времето не е изговор за вечерва да седите дома!
#MASHUP_PARTY вечерва во клуб Платонум , не дозволувајте да ви раскажувааат бидете дел од уште една платинеста урбана сабота во градот.35963605_10156348482574043_5956137479315652608_n

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o