ФОТО: 322 фудбалери учесници на летниот „Пандев камп 2018“

Вчера во Разлог, Бугарија официјално започна „Пандев камп 2018“, на кој учество ќе земат 322 фудбалери.

Пандев Куп 2018 -4

Од вчера и официјално започна еден од накјвалитетните и најмасовните спортски настани од ваков карактер. Како што информираат од Фудбалскиот клуб Академија Паденв, учесниците се сместени во „Murite club hotel“.

Во текот на вчерашниот ден бил одржан и состанок со тренерите и организаторите за текот на овој камп.

Пандев Куп 2018 -2 Пандев Куп 2018 -3 Пандев Куп 2018

ФОТО: Академија Пандев

Comments are closed.

POP