ФОТО: Остров создаден за љубителите на пирати

Кога си многу богат, и обожаваш пирати, можеш да си дозволиш нешто вакво.

Ова е приватен остров. Создаден е специјално по нарачка на богаташ кој ги обожава пиратите. На островот има паб, скриено богатство како и приватна плажа.

when_youre_rich_and_you_love_pirates_you_do_this_640_13

when_youre_rich_and_you_love_pirates_you_do_this_640_01 when_youre_rich_and_you_love_pirates_you_do_this_640_03 when_youre_rich_and_you_love_pirates_you_do_this_640_04 when_youre_rich_and_you_love_pirates_you_do_this_640_05 when_youre_rich_and_you_love_pirates_you_do_this_640_06 when_youre_rich_and_you_love_pirates_you_do_this_640_08 when_youre_rich_and_you_love_pirates_you_do_this_640_09 when_youre_rich_and_you_love_pirates_you_do_this_640_10 when_youre_rich_and_you_love_pirates_you_do_this_640_11 when_youre_rich_and_you_love_pirates_you_do_this_640_12 when_youre_rich_and_you_love_pirates_you_do_this_640_high_07

 

Comments are closed.

POP