ФОТО: Одржан првиот тренинг на „Пандев камп 2018“

Денес се одржа првиот тренинг на летниот камп „Пандев камп 2018“, каде децата се распределени по бои и генерации, ротираа на три станици на зададените теми.

Пандев Куп 2018 - тренинг 2

Во тренингот се вклучени и гости од странство со свои вежби и гледишта на темите.

Во продолжение можете да погледнете како овие млади дечиња тренираат на првиот ден од „Пандев камп 2018“.

 Пандев Куп 2018 - тренинг 3 Пандев Куп 2018 - тренинг 4 Пандев Куп 2018 - тренинг

ФОТО: Академија Пандев

Comments are closed.

POP