Тренинг камп за девојчиња во организација на ЖФК Тиверија

Женскиот фудбалски клуб Тиверија на својата фејсбук страница, истакна дека во првата недела од месец јули ќе се одржи тренинг камп за девојчиња, кој ќе го организира токму ЖФК Тиверија од Струмица и најдобрата фудбалерка Наташа Андонова.

35405035_1563791197083660_5718739342487191552_n

Од ЖФК Тиверија исто така, истакнаа дека тренинг кампот за девојчињата ќе се одржи на стадинот „Младост“ во Струмица.

Comments are closed.

POP