ФОТО: Погледнете го спортскиот центар Пандев во Струмица

Спортскиот центар Пандев на фудбалскиот клуб Академија Пандев во Струмица, полека но сигурно го добива својот лик.

СЦ Пандев

„Теренот кој е со природна трева веќе е во функција, се работи на трибинскиот простор како и соблекувалните и службените простории. Се надеваме дека новата сезона ќе ја започнеме во нашиот нов дом кој ќе ги нуди сите услови кои се потребни на еден професионален клуб“, велат од Академија Пандев на нивната фејсбук страница.

СЦ Пандев 1

ФОТО: ФК Академија Пандев

Comments are closed.

Capture