Луна паркот Силвер пристигна во Струмица – ЗАБАВА ЗА СИТЕ ВОЗРАСТИ

Традиционално и оваа година луна паркот Силвер пристигна во Струмица. Струмичани ќе може повторно да се возат на големиот и малиот рингишпил, каруселот, да ги возат количките на најдобриот автодром како и да си ја одмерата силата на ,,боксот” или ,,шутот”.

Луна паркот Силвер е сместен во градскиот парк кај игротеката Пиндолино. - ЗАБАВА ЗА СИТЕ ВОЗРАСТИDSC_7281_1600x1067 DSC_7282_1600x1067 DSC_7284_1600x1067 DSC_7287_1600x1067 DSC_7288_1600x1067 DSC_7289_1600x1067 DSC_7290_1600x1067 DSC_7295_1600x1067 DSC_7299_1600x1067 DSC_7309_1600x1067 DSC_7310_1600x1067 DSC_7311_1600x1067 DSC_7312_1600x1067 DSC_7317_1600x1067 DSC_7343_1600x1067 DSC_7344_1600x1067 DSC_7353_1600x1067

Comments are closed.

POP