Премиерот Заев и Димитров на заеднички ручек во Струмица

Во придружба на своите сопруги, вчера Премиерот Заев и Министерот за надворешни работи Димитров беа на заеднички ручек во Струмица.

Заев објави неколку фотографии со коментар „На иста линија“.zaev3-696x423

Истите фотографии на социјалната мрежа фејсбук ги објави и министерот Димитров со коментар: „Семејна неделна дружба во Струмица со Зорица и со Зоран Заеви. Го бараме патот, заедно!“

zaev4 zaev5

Comments are closed.

POP