Во Бугарија ќе се одржи летниот фудбалски камп „Пандев камп“

На 16 јуни година во Разлог, Бугарија ќе се одржува летниот фудбалски камп „Пандев камп“ организиран од Фудбалскиот клуб Академија Пандев.

Goran Pandev Genova

„На кампот специјален гостин ќе биде фудбалската мега ѕвезда Горан Пандев, а покрај него гости ќе бидат фудбалските тренери Александро Сагерас од академијата на Реал Мадрид, Ангелос Зазопуло од ПАОК и два врвни тренери од Италија Леонардо Корси и Давиде Вега. На кампот ќе земат учество над 300 фудбалери кои се дел од филијалите на Академија Пандев“, информираа од Академија Пандев на нивната фејсбук страница.

 

Comments are closed.

POP