Младите фудбалери на Беласица минимално поразени од ФК Едирне

Во последниот натпревар за пласман за 5-тата позиција на тунрирот, младите фудбалери на Беласица беа поразени со минимални 1:0 од ФК Едирне од Турција.

Млади фудбалери - Беласица

Од ФК Беласица на нивната фејсбук страница истакнаа дека овој силен меѓународен турнир било одлично искуство за нивниот клуб и нивните млади фудбалери, а исто така, упатија честитки и за одличната организација до домаќинот ФК Лудогорец.

 

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o