Вечерва УЛТРА ФЕСТИВАЛ во клуб Платинум!

За прв паат во градот ќе се одржи #ULTRA_FESTIVAL каде главни одговорни за забавата ќе бидат #LEDROBOT & #MIRRORMAN , а секако ќе имаат домашна подршка од струмичиот  помладок#DJBONEW & #DJTERROR.
Не дозволувајте да ви раскажуваат бидете дел од првото ултра фест во градот. Клуб Платинум!

34848978_10156313499834043_3815448722980995072_n

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o