ФОТО: Премиерот Зоран Заев на 25 годишнина од матура во Струмица

Премиерот на Република Македонија Зоран Заев денеска присуствуваше во Струмица за прославувањето на 25 години од матурата во СОУ ,,Јане Сандански”. Тој денеска присуствуваше на класниот час заедно со соучениците од пред 25 години. Вечерва продолжува прославата на матурската вечер.34322709_1694677280568949_531131611626864640_n

фото: Фејсбук

Comments are closed.

POP