ФОТО: Затвор со нечовечки услови за живот

Овој затвор се наоѓа во Ел Салвадор, и од фотографиите можете да приметите дека условите во него се нечовечки.

 

asdfsadf

ASFWE dasfhhsdf GREAWG GWEgwegw GWgewg hdfhdfsh hgf hsda sdfas sdfsdfsdsdfsf sdfsdfsdsgg sfsadfs weggwG WREGWEG

Comments are closed.

POP