Дали ја знаете тајната за Рубиковата коцка?

Дали ја знаете тајната за Рубиковата коцка? Колку и да биде Рубиковата коцка ,,расштелувана” таа може да се реши во 20 потези и помалку…

rubika

Comments are closed.

POP