Што ви е запишано во дланките?

Читањето од дланка може да биде многу забавна разонода со пријателите. Погледнете ја вашата дланка и видете што таа говори за вас. Потоа погледнете ги дланките на вашите пријатели за да видите какви се нивните приказни. Не е важно дали верувате во она што дланката ви го кажува или не, читањето од дланка пред сè е разонода и за забава, а како активност ја обожавале и нашите предци. Погледнете го видеото кое за само 7 минути ќе ве научи како да читате од дланка:

 

Comments are closed.