Забавата во клуб Платинум започнува оваа вечер! Еве што ќе се случува!

Вечерва клуб Платинум ќе биде домаќин на популарното #БАЛКАНПАРТИ , заедно со диџеј #ТУБЕ#ГАЛИЕНТО , кога сите гости во еден глас ќе можат да ги испеат најпознатите екс ју хитови .

Сабота на барање на гостите зад диџеј пултот ќе застане веќе добро познатиот #ДЈМАТС. Потребно ви е уште забава? Клуб Платинум е вистинското место за Вас!
33121513_10156273544279043_6434119867086929920_n

Comments are closed.

POP