Kлуб Платинум го најави незаборавниот настап на АМАДЕУС БЕНД!

Во сабота на 2-ри јуни клуб Платинум ќе биде домаќин на најдобрата забава во Струмица. Со гордост ги најавуваат познатите ,,Амадеус Бенд” кој неколку пати во клуб Платинум како и на Струмица Опен фестивал имаат покажано како се прави вистинска забава!33163168_10156272724524043_5323498438816432128_n (1)

Хитовите Издаице, Крв и навике, Мирис Београда, постарите Љубав и хемија, Моја земја, Није свеједно, Она и ја, со сигурност ќе направат оваа вечер да биде незаборавна, а клуб Платинум е тука за забавата да тече во најдобар тек.

Ова е настан кој не смее да се пропушти. Бидете дел од ова музичко доживување кое содржи посебни емоции.

#КлубПлатинум најавува дека ќе биде одлична забава, а на вас останува да си резервирате на време…

Информации и резервации на тел:

Comments are closed.

POP