Слаткаристика на 1-ви јуни во клуб Платинум!Журка што не се пропушта!

Еден од најомилените артисти во Македонија на барање на гостите ќе приреди незаборавна забава во  #КЛУБ_ПЛАТИНИУМ.
За него може да пишуваме цел ден затоа не се потребни повеќе зборови, сите кои не сакат да ја пропуштат оваа забава нека резервираат на време и бидат дел од концертот на Марко (Слаткар).33234740_10156274869734043_1716295251041189888_n
Резерваци и информации:
070/639-536 Иван

Comments are closed.

Capture