За да се разбуди, направила машина која удара шлаканици кога ќе ѕвони алармот

За да биде сигурна дека ќе се разбуди, оваа жена направила машина која ќе и удри шлаканица секогаш кога ќе заѕвони алармот. Иритирачко, ама практично!

Comments are closed.