Тиверија против Дојранско Езеро за нова победа

Екипата на Тиверија во натпревар од 24. коло од Третата лига – Југоисток, силите ќе ги одмери против Дојранско Езеро, од Дојран, во борбата за третото место на табелата.

Tiverija - Dojransko Ezero - vo Strumica 18.03.2018

Тиверија во моментот со 37 бодови е пласирана на четврттото место на табелата, додека Дојранско Езер со 23 бодови е шестти на табелата.

Во случај на победа на Тиверија, а пораз на Напредок Радово од Детонит од Радовиш, тогаш Тиверија би можела да се искачи на третото место на табелата.

 

 

Comments are closed.

POP