Вечерва продолжува матурската журка во клуб Платинум!

Традиционално и оваа година клуб Платинум е  домаќин на најдобрите матурски журки во градот.

По тој повод клуб Платинум ги поканува сите матуранти, а секако и сите апсолвенти, студенти, слободни, зафатени, ведри и расположени, желни за забава да бидете дел од оваа матурско превртување кое започна вчера,  а завршува во Недела.32767062_10156260671999043_1239468308256784384_n

Comments are closed.

POP