Вечерва започнуваат Матурските журки во клуб Платинум!

Традиционално и оваа година клуб Платинум ќе биде домаќин на најдобрите матурски журки во градо.

По тој повод клуб Платинум ги поканува сите матуранти, а секако и сите апсолвенти, студенти, слободни, зафатени, ведри и расположени, желни за забава да бидете дел од оваа матурско превртување кое започнува во Петок а завршува во Недела :)32767062_10156260671999043_1239468308256784384_n

Comments are closed.

POP