Видео: Бездомник кој ќе ве воодушеви со својот глас

Чои е младо момче од 22 години, кому го снашла тешка судбина да се најде на улица. Неговата единствена желба е да биде нормално момче. Неговиот талент е толку фасцинантен што ќе ви ги насолзи очите исто како што успеа да го расплака и целото жири:

Comments are closed.