Викенд агенда во клуб Платинум! Еве што ќе се случува!

Менаџерскиот тим на PLATINUM CLUB секогаш се труди да ги задоволи барањата и вкусовите на сите гости, и да ги натера струмичани токму овој клуб да го изберат за опуштање, забава и креирање незаборавни моменти.Се е спремно за викендов што следи.
Во #ПЕТОК  забавата започнува со популарното #БАЛКАНПАРТИ каде сите во еден глас ќе имаат можност да ги испеат најпознатите екс ју хитови , а веќе во #САБОТА  забавата продолжува со урбаната музика заедно со нашиот резидент диџеј #AЛЕХ !!!

alex

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o