Тиверија со минимална победа над Василево

Екипата на Тиверија, на вчерашниот натпревар, со минимален резултат од 1:0, го доби дербито на колото против Василево, во натпревар од Третата лига – Југоисток.

Tiverija - Dojransko Ezero - vo Strumica 18.03.2018

Тиверија ја запиша својата 12-та сезонска победа, и со вкупно 37 освоени бодови, се наоѓаат на третото место на табелата, додека Василево останува и понатаму на второ место, со 46 бодови.

Во следното коло, Тиверија ќе има тешко гостување кај Детониот Јуниор во Радовиш, додека Василево е домаќин на Напредок од Радово.

Comments are closed.

POP