Журка со четири познати ди-џеи на отварањето на летната тераса на Кафе 19 во сабота на 12-ти мај!

Летото е во најава, а со тоа и најубавите забави во #Caffe19.
31956353_1637576486310417_6793145915755462656_oИзминатата зимска сезона искусниот тим на Кафе 19 задолжен за забавите дефинитивно ги кренаа стандардите за тоа што значи добра журка, па сега со огромно задоволство го најавуваат отварањето на динамичното лето исполнето со прекрасни журки и музики.

Добра забава не може да се случи без добра музика, а за тоа  доволно е да ги спомнат овие четири големи имиња кои ќе се погрижат за вистинска журка оваа сабота!

#TheMister

#MarioEddie

#Todoroff

#RobbieRey31956353_1637576486310417_6793145915755462656_oРезервации и инфо:

078/364-255 Блаже

071/878-469 Димитар

078/596-130 Никола

077/915-601 Верица

Comments are closed.

POP