Градоначалникот Јаневски присуствуваше на одбележувањето на Денот на македонската полиција

Секторот за внатрешни работи – Струмица денеска со повеќе активности го одбележа Денот на македонската полиција. На одбележувањето присуствуваше и празникот на вработените им го честиташе градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски. За партнерството во реализацијата на активностите на СВР – Струмица, началникот Танчо Пројковски му врачи благодарница на градоначалникот Јаневски.31956076_1631889196864504_7510507562739957760_n 31969750_1631889190197838_4836006306257043456_n

Comments are closed.

POP