СУПЕРАВТОМОБИЛ: McLaren MP4-12C

мотор:V8 мотор
пренос: 7 брзинска SSG двојна спојка
Коњски сили @ вртежи: 616 @ 7500
Вртежен момент @ вртежи: 442 @ 3000
Зафатнина:3,8 L
Максимална брзина: 204 mph

фото 1 од 8

Comments are closed.

POP