Дечињата од градинката „Детска радост“ во посета на Општинската организација на Црвениот крст

Дечињата од Клон 3 во градинката „Детска радост“ вчера ја посетија Општинската организација на Црвениот крст во Струмица. Таму, од срце даруваа детска облека и играчки и се запознаа со работата на Црвениот крст. Целта беше дечињата уште од градинка да се научат да бидат хумани и солидарни.29665063_1622559271193978_4438358536008797972_o 31899367_1629085980478159_2459085539664461824_n 31919564_1629085987144825_4540677646245167104_n 31944154_1629086070478150_5794519861421932544_n

Comments are closed.

POP