Се санираа ударните дупки на патот од Струмица кон Просениково

Општина Струмица продолжува со пролетното санирање на ударните дупки на улиците и патиштата. Според планираната динамика на изведување на овој зафат, заврши санирањето на ударните дупки на патот од Струмица кон Просениково.

 31793424_1628051007248323_7138496737013923840_n 31819192_1628050990581658_8221446442615570432_n

Comments are closed.

POP