Започна ставањето втор слој асфалт на улицата „Боро Поцков“

На улицата „Боро Поцков“ во Струмица попладнево започна да се става втор слој асфалт. Со нов асфалтен слој ќе биде покриена вкупна површина од околу 3.900 метри квадратни, односно целата улица, од спојот со улицата „Ката Поцкова“ до спојот со улицата „Ѓорѓи Василев“. Овој зафат се реализира во рамките на планираните пролетни градежни активности на општина Струмица.29665063_1622559271193978_4438358536008797972_o 31821884_1628112663908824_1735087970639151104_n 31946287_1628112657242158_809795119925428224_n

Comments are closed.

POP