Започна пролетното хортикултурно уредување на градот

Од зелениот појас на булеварот „Ленинова“ започна пролетното хортикултурно уредување на градот. Уредувањето го вршат вработените од организационата единица „Зеленило“ при јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“. Со оваа акција ќе бидат опфатени сите зелени површини во градот.31727716_1627050354015055_4665356634132840448_o 31732334_1627050357348388_1464920547602202624_o

Comments are closed.

POP