СК ЈУГОИСТОК и ЗДРАВА КОТЛИНА организираа чистење на трим патеката до Св. Илија

СК ЈУГОИСТОК и ЗДРАВА КОТЛИНА денес самоинцијативно се организираа за чистење на трим патеката до Св. Илија.
Беа собрани над 20 вреќи отпаден материјал од несовесни наши сограѓани.
Се надеваме дека успејаа да ја подигнат и нивната свест. Да ја чуваме природата !30171129_1432326146868241_1892617396789737723_o 30425725_1432320016868854_5813710778851838766_o 30806098_1432321813535341_3130514922931315068_o 30822024_1432325900201599_3630382738931704524_o 31037208_1432096510224538_1628141985610708514_o 31416824_1432322863535236_5211248285610231471_n 31435809_1432099593557563_6066214968814638715_n 31460982_1432096893557833_5410863433516210745_n

Comments are closed.

POP