Викенд агенда во клуб Платинум! Еве што ќе се случува!

Забавата во најдобриот клуб за ноќна забава во Струмица, клуб Платинум, започнува во петок со ,,Чалга вечер” . Струмичани ќе можат да се забавуваат заедно со најдобрите чалга хитови до раните утрински часови на подиумот на клуб Платинум!

Во сабота забавата продолжува со еден од најдобрите струмички диџеи, Ди-џеј Алекс кој гарантира одлична забава. Резервирајте на време!

31237525_10156208170699043_7112224194431025152_n

Comments are closed.

POP