Се обновува дрворедот на булеварот „Маршал Тито“

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ и денеска ја продолжи акцијата за уредување и обновување на дрворедите во општина Струмица. Нови садници од видовите јасен и јавор се засадија на тротоарите на булеварот „Маршал Тито“ во близина на  средното општинско училиште „Никола Карев“.1 (17) 3 (10)

Comments are closed.

POP