Бугарската хип-хоп сензација #KRISKO заедно со ТИТА во петок во клуб Платинум

Менаџерскиот тим на клуб Платинум секогаш се грижи да ги задоволи сите вкусови на своите драги гости.
На нивно барање во петок повторно ќе настапи бугарската хип-хоп сензација#KRISKO ,a за прв пат во клубот ќе настапи и #TITA, двајца изворедни пејачи во еден концерт.
Побрзајте со вашата резервација бидејќи бројот на маси е ограничен.29597475_10156162974934043_732787122304433013_n
Резервации и инфо :
070/639-526 Иван – Гога

Comments are closed.

POP