Се изведуваат атмосферски сливници на патот кон Добрејци

Екипи од секторот за водовод и канализација при Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ работат на изведба на атмосферски сливници на патот од кружниот тек на излезот од градот кон населеното место Добрејци. Ќе бидат изведени два сливника со кои трајно ќе се реши проблемот со собирањето на атмосферската вода на овој дел од патот. По завршувањето на овој зафат, на истиот ставен втор слој асфалт од страна на Јавното претпријатие за државни патишта на Република Македонија.30726691_1611193832267374_5420366809087868928_o 30728501_1611193842267373_9141689820538470400_o

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o