Најголемите југословенски споменици на минатото

Овие споменици се изградени за време на поранешна Југославија низ различни држави членки на истата…

 

spomenik (1) spomenik (2) spomenik (3) spomenik (4) spomenik (5) spomenik (6) spomenik (7) spomenik (8) spomenik (9) spomenik (10) spomenik (11) spomenik (12) spomenik

 

Comments are closed.

POP