White Sensation журка со германскиот Ди-џеј Рон, Шорти Панчо и Ири вечерва во клуб Платинум

Клуб Платинум вечерва домаќин на уште една одлична журка. Вечерва за забавата во најдобриот ноќен клуб во Струмица главни одговорни ќе бидат Ири Скреч,. Шорти Панчо од ДНК, а како специјален гости е најавен познатиот Ди-џеј од Германија Рон. Не пропуштајте! Забава која ќе се памети. Клуб Платинум! Задолжителна облека – бела30629619_10156181602004043_4411880566404677632_n

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o