Тиверија фаворит за победа против Младост Удово

Екипата на Тиверија во натпреварот против Младост од Удово, во натпреварот од 19. коло од Третата лига – Југоисток е фаворит за победа.

Tiverija - Dojransko Ezero - vo Strumica 18.03.2018

Тиверија која е пласираната на четвртото место со 25 освоени бодови, ќе се обиде против екипата од Удово да дојде до својата деветта сезонска победа.

Младост од Удово е пласиран на осмото место на табелата со 14 освоени бодови.

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o